FRENCHMANIA

SHOWSHOME

In colaborare cu Institutul Francez din România, Keo a lansat proiectul „Frenchmania”, o serie de evenimente muzicale reunind artiști renumiți ai scenei muzicale din România, care interpreteaza live alaturi de Keo si trupa sa, piese din repertoriul francofon, pentru sustinerea francofoniei in Romania. Alexandra Ungureanu, Lora, Paula Seling, Teo Trandafir, Cornel Ilie (Vunk), Bodo (Proconsul), Dorian Popa, Gabriel Cotabita, Ruby, Adrian Despot (Vita de Vie), Amna, Misty, Rucsy (Blaxy Girls), sunt cativa dintre artistii care s-au alaturat proiectului pana in ziua de azi. Ambasadorul Frantei, domnul François Saint-Paul, fiind si el un musician foarte talentat, a participat la cateva concerte in calitate de pianist.

Primele evenimente au avut loc la Sala Elvire Popesco, dupa care Frenchmania a plecat intr-un turneu de cluburi la Iasi, Cluj, Sibiu Brasov, Bucuresti Beraria H, terminand cu un mega concert sustinut in fata a 25 de mii de spectatori la zilele orasului Iasi. Pentru aceste evenimente, Frenchmania a avut sustinerea Radio France International.

Iata cateva momente din concertele Frenchmania :

Pe 1 iunie 2017, de ziua copilului, Keo a lansat piesa si videoclipul „Soarele Pe Cer” alaturi de prietenul sau François Saint-Paul, Ambasadorul Frantei in Romania, o colaborare muzicală inedită compusa chiar de cei doi în beneficiul Asociaţiei Valentina. Videoclipul a fost filmat la Ambasada Frantei din Bucuresti.

BOOKING@KEO.RO ShowsHOME